РАСПОРЕД ИСПИТА: ванредни испитни рок октобар 2 2019/20.

Испити у ванредном испитном року октобар 2 биће организовани у периоду од 21. септембра до 7. октобра 2020. године. Сви испити ће се полагати у писаној форми. Студенти и запослени имају обавезу да се строго придржавају Упутстава и препорука за превенцију ширења заразне болести КОВИД-19. Пријављивање испита вршиће се на шалтеру студентске службе и поштом на адресу Одсека.

Пријављивање испита у овом испитном року је бесплатно за све студенте основних струковних студија. Студенти мастер струковних студија плаћају пријављивање испита. Сваки студент може да пријави неограничен број испита.

Студенти и наставници су дужни да приликом уласка у зграду носе заштитну маску тако да им прекрива уста, нос и браду. Студенти маске обезбеђују сами. Приликом уласка у зграду, сваком студенту ће бити измерена телесна температура. Уколико неки од студената пре поласка на испит осећају неки од симптома КОВИД-19 (повишена температура, кашаљ, краткоћа даха, отежано дисање, губитак чула укуса и мириса), треба о томе да обавесте предметног наставника, да не долазе на испит и да се јаве свом изабраном лекару.