РАСПОРЕД ЧАСОВА за ТРЕЋИ и ПЕТИ семестар ОСС и ТРЕЋИ семестар МСС школске 2020/21. године и подела на групе

Распоред часова за ТРЕЋИ семестар школске 2020/21.

Настава за студенте друге године почиње у понедељак 19. октобра 2020.

Распоред активности за ПЕТИ семестар школске 2020/21.

Методичке активности за студенте треће године почињу у уторак 20. октобра 2020. Тог дана долазе студенти прве четири групе. Студенти који су у групама од пете до осме ће бити накнадно обавештени о термину доласка.

Распоред часова за ТРЕЋИ семестар МСС школске 2020/21.

Настава за студенте друге године мастер струковних студија почиње у уторак 20. октобра. Настава из сваког предмета ће се одржавати сваке друге седмице. У уторак 20. октобра 2020. држи се настава из предмета Математика у свету око нас, а у среду 21. октобра из предмета Методологија истраживања у образовању.

Важи за све студенте:

У распореду часова је наведено која група студената има наставу у наведеним терминима. Због избегавања беспотребне гужве у просторијама, апелујемо на студенте да долазе на наставу у предвиђено време.

Консултације са предметним наставницима ће се у зимском семестру одржавати путем електронских средстава комуникације.

Сваки студент је дужан да при уласку у зграду Одсека носи заштитну маску тако да она покрива нос, уста и браду. Студентима који не поштују ову меру неће бити дозвољен улазак у зграду. Студенти маске обезбеђују сами. Приликом уласка у зграду, сваком студенту ће бити измерена телесна температура. Уколико неки од студената пре поласка на наставу осећају неки од симптома КОВИД-19 (повишена температура, кашаљ, краткоћа даха, отежано дисање, губитак чула укуса и мириса), не треба да долазе долазе на наставу, већ да се јаве свом изабраном лекару.

Упутства и препоруке за превенцију ширења заразне болести КОВИД-19