Обавештење о наставном процесу током трајања ванредног стања

Сви облици наставе на Академији васпитачко-медицинских струковних студија одвијаће се електронским путем до стварања услова за несметано реализовање наставног процеса.

Наставни материјали са презентацијама и пропратним упутствима биће редовно ажурирани и доступни на сајтовима Одсека у саставу Академије (у Одсеку Алексинац на линку https://vsvaspitacka.edu.rs/?page_id=279) и преко платформе Моодле (одсек Крушевац). Студенти ће недељно добијати инструкције од предметног наставника и сарадника. Наставници и сарадници су у обавези да одговоре на упите студената у року од 24 сата.

Специфични облици наставе који се на овај начин не могу реализовати (вежбе, лабораторијске вежбе, рад у рачунарским кабинетима ) неће се обављати до стварања услова за безбедно извођење ових активности. Планиране посете институцијама и обављање стручне праксе неће се одвијати све док се не створе услови за њихово спровођење.

На основу дописа Министарства просвете, науке и технолошког развоја, априлски испитни рок се неће одржати за све нивое студија.

Студенти се могу електронским путем обратити студентској служби и секретару Одсека ради добијања потребних обавештења и материјала. Студентска служба и секретар Одсека су у обавези да одговоре на студентске захтеве најкасније у року од 48 сати.

Одбране завршних радова на свим студијским програмима одлажу се док се не стекну услови за њиховом реализацијом.

О изменама у начину организовања наставних активности студенти ће бити благовремено обавештени истицањем обавештења на интернет страницама Одсека у саставу Академије.

Уколико имате одређене захтеве неопходно је да се путем електронске поште обратите одговарајућој служби одсека.

Будите солидарни, пажљиви и одговорни!

Председник Академије васпитачко-медицинских струковних студија
Др Зорица Дуковић,проф.струковних студија